zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Aquakamasutra

 

Tips voor erotisch waterplezier

Als jij en je lover houden van experimentele standjes voor in het zwembad, de zee, het meer of onder de douche, dan zijn deze standjes hieronder echt iets voor jullie.

Frivole vloedgolf

Waar? Op een verlaten strand

Hoe doe je “het”:
Ga naar een strand waar je volledig alleen bent samen met jouw geliefde. Laat je lover op zijn rug liggen met zijn benen gestrekt net daar waar de golven op het stand aankomen. Ga dan op hem liggen en zorg ervoor dat jouw heupen rusten op die van de zijne. Laat zijn edele geslachtsdeel zachtjes naar binnen glijden. De vrouw drukt vervolgens op haar armen en beweeg zachtjes op en neer.

Dit is gegarandeerd een succes en zal je meedrijven tot het hoogste punt van genot. Tijdens iedere stoot van je bekken wrijft jouw clitoris tegen zijn schaambeen. De golven zorgen voor extra aangename rillingen.
Om het nog intenser en krachtiger te maken knijp je af en toe je billen een paar seconden krachtig tegen elkaar. Op die manier voel je hem nog intenser in jou bewegen.

Trap naar de sterren

Waar? In het zwembad of bubbelbad

Hoe doe je “het”:
Voor wat extra spanning en erotiek in het zwembad of in het bubbelbad is dit standje een echte aanrader.
De vrouw gaat met gespreide benen op de op-één-na-onderste zitten in het ondiepe deel van het zwembad. Je lover gaat tussen je benen staan en jij leunt achterover met je armen op de eerstvolgende trede. Zorg ervoor dat beide partners een comfortabele houding hebben. Neem zijn penis in je op, hij kan steun vinden door zijn handen naast jouw armen te plaatsen, op die manier kan hij krachtige stoten geven. Op die manier gaat het er iets heftiger aan toe wat ervoor zorgt dat beide partners nog meer  prikkelingen ervaren om dan heerlijk te ontploffen.
Door de heftige bewegingen van je vriend ontstaan er draaikolken waardoor de edele geslachtsdelen nog meer gestimuleerd worden.

Om het allemaal nog intenser te maken sla je jouw armen rond de nek van je geliefde, kijk hem diep in de ogen en geef hem er een tedere tongzoen bovenop.

Stiekeme schuiver

Waar? In het zwembad, in een meer of in de zee

Hoe doe je “het”:
Dit standje is helemaal niet zo moeilijk, maar het is wel spannend omdat je op ieder moment kunt betrapt worden. Je hebt seks in de vrije natuur dus hardop kreunen is verboden. Dit standje is geschikt voor het zwembad, een meer of de zee. Ga voor dit standje naar iets dieper water. Zodra het water op borsthoogte komt bij je geliefde, ga je voor hem staan. Neem hem nu goed vast door je armen rond zijn nek te slaan en met je benen omklem je zijn middel. Hij ondersteunt je billen en kan nu makkelijk met zijn penis naar binnen glijden. Dit is een superleuk standje, het water zorgt ervoor dat je gewichtloos bent waardoor je makkelijk op en neer kunt rijden. Je kan makkelijk een hele tijd blijven staan om te genieten en dan te exploderen in het water.

Dobberende donderstaal

Waar? In het zwembad of het bubbelbad.

Hoe doe je “het”:
Eerst en vooral is het belangrijk dat je je goed gaat ontspannen, je denkt aan niets meer enkel aan je lover en aan het ondeugende standje dat je straks gaat proberen. Zak in het bubbelbad en laat je armen rusten op de rand achter je. De bubbels en de massagestralen zorgen voor voldoende ontspanning en opwinding. Relaxed genoeg? Je lover laat je nu knielen tussen jouw benen. Hij neemt je dijen vast en tilt ze omhoog zodat jouw geslachtsorgaan op dezelfde hoogde komt als het zijne. Hij duwt nu voorzichtig zijn penis naar binnen waarna je in alle genot en ontspanning tot een hoogtepunt kan komen.

Je kan het nog intenser en fijner maken als je er voor zorgt dat de bubbels en massagestralen jouw erogene zones gaan prikkelen.
In het bubbelbad ben je eveneens gewichtloos waardoor je heel lenig tewerk kan gaan en zo dus nog beter de beweging zoeken die jij het fijnst vindt.


Ken jij nog erotische waterstandjes of heb je andere spannende verhalen beleeft in het zwembad, bubbelbad, douche of zee twijfel dan niet en plaats het op het forum van Zoetie


 

Recente zoekopdrachten:
seks standjes bubbelbad | standjes voor onder de douche | utrecht zwembad erotiek | standje douche | ondiepe standjes | standjes in het zwembad | zwembad erotiek |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -