zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Erogene zones vrouw

 

Er zijn veel plekjes over het gehele vrouwelijke lichaam die zorgen voor genot en vreugde, maar het is niet eenvoudig om ze te vinden. Dit komt ook omdat iedere vrouw verschillend is, de één vindt het prettiger als je haar nek kust, de ander heeft dan liever dat je zachte kusjes geeft of de buik.

De erogene zones op het lichaam zijn plekjes die intens gevoelig zijn als ze aangeraakt worden. Een aanraking geeft een opwindende prikkeling en doet ons zin krijgen in seks.

Het zijn natuurlijk niet alleen de genitaliën die voor genot zorgen, het is eigelijk heel je lichaam dat meedoet aan seks. Dus om de opwinding en het hoogtepunt van explosie nog intenser te beleven probeer dan de volgende plekjes de nodige aandacht te geven tijdens het vrijen.

Eerste zone – Lichte opwinding

 • Gezicht
  Velen vinden het heerlijk om zachtjes gestreeld te worden langs de oogleden of wangen, maar dit wordt dikwijls vergeten of overgeslagen tijdens het vrijen. De stelende bewegingen zorgen voor extra intimiteit tussen het vrijende paar.
 • Haar
  Jouw geliefde vindt het vast zeer prettig als je haar haar streelt of woelt. Velen genieten ervan als hun haar gewassen en tegelijkertijd gemasseerd wordt door hun geliefde. Dit is eveneens een uitstekende tip voor het voorspel.
 • Schouders, armen en handen
  Probeer zelf maar eens je handpalm van je ene hand te strelen met een vinger van je andere hand, je zal merken dat het enorm kriebelt. Als jouw geliefde dit doet, dan zal deze streling nog meer effect hebben. Onze handen zijn dus enorm gevoelig, maar voor nog velen is dit een groot geheim. Met je handen kan je dus niet alleen iemand masseren, maar je kan ook de handen van je partner strelen en aanraken.
  Als je de armen, schouders en de handen lichtjes steelt dan heeft dit eveneens een prettig en stimulerend effect.

Tweede zone – gemiddelde prikkeling

 • Mond
  Je partner kussen is zeer liefdevol, maar een tongkus kan eveneens voor een zekere opwinding zorgen. Denk maar eens hoe de kriebels in je buik te werk gaan als je partner je onverwacht een zoete maar opwindende tongkus draait.
 • Oorlellen
  Het oor is een enorm verborgen erotisch plekje. Veel vrouwen vinden het bijzonder prettig als hun partner aan hun oor sabbelt. Op dit plekje is kussen, likken, zachtjes bijten toegestaan en het wordt als zeer prettig ervaren.
 • Keel, nek
  Blazen, kussen en likken in de nek vinden velen zeer prettig. Velen zien een kus in de nek eveneens als een teken om te willen vrijen. Denk er maar eens aan als je na een zware werkdag thuis bent met het huishouden als plots je man langs achteren begint te besluipen en jou een smakkerd geeft in jouw nek, kan je al voelen hoe je lichaam begint te kriebelen tot in de puntjes van je tenen?
 • Onderarmen
  Als je dit gebied kust, likt of streelt dan wordt dit al zeer prettig ervaren.
 • Navel en onderbuik
  Dit is een plekje dat natuurlijk niet mag ontbreken. Op dit gebied zitten er overal gevoelige plekjes. Als je zachtjes kust vanaf de nek naar beneden tot de onderbuik dan zorgt dit ervoor dat er voor de vrijpartij extra spanning komt. Als je rondom de navel kust, streelt of likt en eventueel ronddraaiende bewegingen maakt kan dat veel seksuele prikkeling geven.
 • Rug
  De rug bewerken kan zorgt voor ontspanning, jouw geliefde wordt meteen verlost van zijn of haar zorgen waardoor je nu met alle tuigen kan genieten van je partner en jullie aankomend hoogtepunt. De rug kan je strelen, masseren, kussen,… Neem er misschien ook eens een ganzenveer bij en massageolie mag zeker niet ontbreken. Velen vinden het ook prettig als je met je nagels over de rug krabt.
 • Vingers en tenen
  De vingers en tenen bevatten vele zenuwuiteinden. Als je deze kust, of erop zuigt kan dit heel opwindend zijn.
  Een voetmassage kan eveneens zeer erotisch zijn en kan een goed idee zijn voor een voorspel. Alle zenuwuiteinden in de voetzool staan in verband met de rest van het lijf. Raak een vrouw op de juiste plek aan op haar voet en laat haar genieten!

Derde zone – hoge prikkelingen

 • Borsten en tepels
  De borsten strelen, masseren en kussen wordt door de vrouwen als erg prettig ervaren en zorgt voor seksuele prikkels. Ook zuigen op de tepel of ronddraaiende bewegingen maken met tong kan een vrouw best plezieren.
  Let wel op iedere vrouw is verschillend, let dus op als je in de buurt komt van dit gebied. Ga steeds na of jouw geliefde het prettig vindt en wees vooral voorzichtig, borsten kunnen soms pijn doen en dan is het beter dat je uit de buurt blijft van dit gebied
 • Billen
  Eens in de billen nijpen of ze masseren geeft een fijn gevoel. Let hierbij ook op want de ene vrouw vindt dit fijn, maar van de andere kan je een klap in het gezicht verwachten. J
 • Binnenkant dijen
  De huid aan de binnenkant van de dijen is heel dun, dit is ook de reden waarom het zo gevoelig is. Dit plekje mag je dus zeker niet overslaan om volledig opwinding te bekomen van je geliefde. Als je dit plekje streelt, kust,… dan wordt de spanning ook opgedreven waardoor je nog meer verlangt naar dat ene moment.
  Vanuit je dijen kan je natuurlijk steeds dichter naar de binnenkant strelen.
 • Vagina en clitoris
  Dit is het plekje waar je een vrouw tot haar hoogste punt van genot kan brengen. Voor je aan het “echte werk” begint is het goed dat je de clitoris van de vrouw aanraakt of streelt op die manier zal zij ook vlugger klaarkomen en kan zij ook meer genieten.
Recente zoekopdrachten:
gevoelige plek van een vrouw | hand strelen | aanraakpunten vrouw | genotsplaatsen vrouw | erotische plek vrouwen | erotische plekken vrouw | strelen en kussen |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -