zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Erotische dromen

Zonder het te beseffen dromen we de ganse nacht. De ene droom is al iets prettiger dan de andere en soms kunnen onze dromen erotisch getint zijn. Iedereen heeft erotische dromen, dus is het niets om je over te schamen. Dit is een veel voorkomend verschijnsel maar niemand durft ermee naar buiten komen, behalve Zoetie dan.

Een erotische droom gaat veel verder dan onze erotische fantasiŽn, vaak hebben ze een achterliggende betekenis. Erotische dromen kunnen soms heel verwarrend zijn, omdat je niet altijd droomt over je eigen partner. Dit is niet abnormaal. Erotische dromen kunnen helpen bij het oplossen of verwerken van onze dagelijkse problemen. We kunnen deze erotische dromen eveneens hebben omdat er zich in ons leven een onopgeloste situatie voordoet. Een erotische droom wijst niet alleen op problemen, het kan ook een bevestiging zijn van het levensgenot of over het feit dat je misschien wel met een bepaalde persoon naar bed wil gaan.

Een erotische droom kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen en meestal dromen we over personen die we dagelijks tegenkomen of ontmoeten.

Een erotische droom is geen natte droom. Het grote verschil tussen beide is dat je bij een natte droom klaarkomt. Bij een erotische droom speelt erotiek de hoofdrol. Een erotische droom bestaat ook niet enkel en alleen over seks het kan ook gaan over kussen, strelen, naast elkaar liggen, Ö

Een erotische droom kan over alles gaan en je kan hem met iedereen beleven.

  • Erotische dromen met een homoseksueel:
    Deze dromen betekenen niet meteen dat je onbewust homoseksuele fantasieŽn of gedachten hebt. Meestal duiden deze dromen op een verdere ontwikkeling van het psychologische of het spirituele. Ze maken ons duidelijk dat we toe zijn aan een nieuwe fase.
  • Sexdromen met een collega of vriend(in):
    Dit kan erop wijzen dat je met die persoon waar je over droomt een diepere en intensere relatie wilt dan die je nu hebt. Je hebt hoogstwaarschijnlijk een oogje op die persoon en wil haar/hem voor jou winnen. Het kan ook zijn dat je hem/haar al verovert hebt, dan is deze droom een bevestiging van jullie relatie. In deze context wijst de erotische droom erop dat je er klaar voor bent om voor jullie relatie uit te komen. De relatie hoeft geen geheim meer te blijven voor jezelf en voor de omgeving. Dit hoeft eveneens geen seksuele relatie te zijn, het kan ook gaan over een vriendschappelijke relatie. Het kan ook zijn dat je nog niet eens hebt stilgestaan bij een relatie met deze droompersoon en dat de erotische droom jouw ogen opent. De droom visualiseert je onderbewuste gevoelens, verlangens naar die persoon.
  • Dromen over je ex-partner:
    Dit kan duiden op het verwerken van een oude relatie. Het kan zijn dat je een vorige relatie nog niet volledig vergeten bent en dat je onbewust nog steeds terugdenkt aan die relatie. Doordat je jouw gevoelens naar je onderbewuste duwt, komen die terug naar boven in een erotische droom.

Een erotische droom moet je dus niet al te letterlijk opnemen. Het is belangrijk dat je gaat zoeken naar de achterliggende betekenis van die droom want ze weerspiegelen jouw gevoelens, verlangens, angsten, verdriet, Ö

Een erotische droom is vooral ook fijn, dus accepteer ze en tracht ervan te genieten want ze zijn steeds veel te vlug voorbij. In een erotische droom is het ook de enige dat je een minnaar of minnares mag/kan hebben ;).
 

 

Recente zoekopdrachten:
dromen betekenis trio | droom over strelen | dromen van strelen | erotische droom | betekenis droom trio | sexdromen | wat betekent natte droom over je ex |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -