zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Het standjes verhaal

   Tegenwoordig is er heel veel cliché te doen om standjes. Het gewone seks standje, 69, op zen ‘hondjes’, … en in dit artikel ga ik een paar standjes ‘nader bekijken’. Want, ondanks dat et wel zoveel om te doen is, zijn er nog steeds veel mensen die niet weten wat standjes zijn. Of welke standjes het meest in trek zijn, of hoe welke standjes uit te voeren, wat wel een probleem is als je eens iets nieuws wilt proberen. Dus vandaar dat het deze keer gaat over het hoe en wat van standjes.

69
Het welgekende 69, ook bekend van het liedje ‘summer of 69’ van “bryan adams”. 69 is eigenlijk zoals de letters het uitbeelden. Dus het de ‘° ’ van de cijfers beeld het hoofd uit. Dit wil zeggen de mond van de vrouw bijvoorbeeld op de ballen van de man, en andersom. Van dit standje word je niet zo moe, aangezien je niet veel beweegt. Het is vooral in trek bij lesbiennes, ook de dildo word vaak gebruikt bij lesbiennes, maar dat is een ander verhaal. Bij heteroseksuele koppels is het wat minder in trek. Dit kan ook, maat het is aan te raden om de schaamharen af te scheren, anders is dit standje niet zo gezellig.

 

Het klassieke standje.
Dit is het meest gebruikte standje bij heteroseksuele koppels, omdat het ook tot de meest bekende standjes behoord. Het is ook het meest logische standje, naar mijn mening. Het gaat als volgt: de man ligt op de vrouw (of andersom, hoe jullie zelf willen) en dan stopt de man zijn penis in de vagina van de vrouw, en doet een ‘pompende’ beweging, dus de penis erin en eruit. Dit zorgt vrij snel voor orgasmen, wat de ‘pret’ bij de seks kan verhogen, maar na lange tijd kan dit standje wel eens beginnen te vervelen.

Op zijn hondjes.
Op zijn hondjes, de naam is uiteraard afgeleid van hoe hondjes het doen. Dus de man gaat achter de vrouw zitten, en de vrouw doet haar achterste omhoog. Daarna stopt de man zijn penis is het achterste van de vrouw, en maakt een ‘in en uit’ beweging. Dit standje is het meest in trek bij homo’s, maar ook tegenwoordig vrij vaak bij heteroseksuele koppels.let wel op, de eerste keer dat je dit standje uitoefent kan het achterste van de vrouw pijn doen. Maar dit went na een tijd, en zorgt voor een leuke afwisseling met andere standjes.

Aftrek standje.
Dit is heel simpel, en kan op veel plaatsen gedaan worden. De man hoeft gewoon zijn broek open te doen, zo dat de vrouw met haar mond aan de penis van de man kan, en dan maakt te een ‘op en af’ beweging, waardoor de man stilaan klaarkomt. Dit is meer bevredigend voor de man dan voor de vrouw, maar sommige vrouwen genieten hier evenveel van. Wel is aangeraden dat de man dan zij schaamhaar grotendeels afscheert, zodat het wat leuker is voor de vrouw.

Andere
Dan hebben we nog een heleboel minder bekende standjes, en ook minder gebruikte, maar daarom niet minder bevredigend. Bijvoorbeeld: de vrouw doet haar benen over de schouders van de man, en dan doet de man zijn penis is eender welk ‘gat’ dat hij dan in kan. Wel is het handig als de vrouw lange benen heeft voor dit standje, want dit zou wel eens moeilijk kunnen worden als de vrouw korte benen heeft.

Viola, een geen idee wat het ’s avonds word, neem dan nog maand eens een kijkje, en anders laat je gewoon je fantasie de vrije loop gaan, waardoor je meestal nog op de plezantste standjes komt, die meestal ook nog eens het meest bevredigend zijn voor beide.

Recente zoekopdrachten:
aftrek standjes | op zijn hondjes | homo's in standje 69 | 69 | welke verschillende standjes | verhaal op zijn hondjes man vrouw | meest gebruikte standje |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -