zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Hoe kunnen we anaal neuken

Als het de eerste keer is dat je anaal wil neuken, dan is het belangrijk dat de sluitspier zich kan ontspannen. De sluitspier en de krinspieren van de aars hebben als doel ervoor te zorgen dat je je ontlasting kan ophouden, waardoor die in normale toestand gesloten zijn.  Door het anaal binnendringen kan het zijn dat dit onwennig voelt.
Om te starten met anale seks is het het beste dat je de sluitspier voorbereid op de anale penetratie.  Hiervoor kan je beginnen om de aars te vingeren. Maar let op, begin hier zachtjes mee.  Anaal vingeren kan altijd wat pijn doen, dus doe het altijd rustig mee, na een tijdje kan je proberen om meerdere vingers in te brengen, eenmaal dat lukt kan je met de penis anaal neuken.
Wanneer het pijn begint te doen bij degene die anaal geneukt wordt kan het zijn dat je penis de binnenkant van de darm raakt, wellicht zit de penis in de verkeerde hoek. Probeer dan even een andere positie om anaal te neuken.  Ook het binnendringen kan nog moeilijk zijn, laat je partner dan aangeven wanneer je verder mag penetreren.
Glijmiddel is altijd aan te raden bij het anaal seks hebben, dit zorgt ervoor dat je iets vlotter binnen glijdt, soms lukt het om even te stoppen en na een tijdje opnieuw te proberen zodat de sluitspier wat meer kan wennen.
Maar als je partner dan toch nog steeds teveel pijn heeft stop er dan mee.
Anaal neuken voelt altijd het beste aan wanneer je net daarvoor naar het toilet bent geweest, de ontlasting kan soms in de weg zitten, en dat voelt meestal niet leuk aan.

Wanneer je daarna anaal klaarkomt zijn er sommige mensen die het niet prettig vinden wanneer je je direct terugtrekt, dat komt omdat de sluitspier zich na een orgasme samentrekt, wanneer je je penis dan te snel eruit haalt kan dit pijn doen. Dat hangt van persoon tot persoon af.  Hou er rekening mee dat je altijd eerst je penis schoonmaakt wanneer je na het anaal neuken ook vaginaal wilt seks hebben.
Wanneer je anale seks hebt met condoom kan je die bij het terugtrekken het best vasthouden aan de stam van de penis (wanneer die nog stijf is) om ervoor te zorgen dat de condoom niet blijft zitten in de anus.

Recente zoekopdrachten:
anaal neuken | wanneer anaal | anale neuken hoe begine | hoe anaal | hoe anaal penetreren | anale penetratie | beginnen met anale sex |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -