zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Tips bij het beffen

Beffen lijkt misschien iets vies, maar het kan best aangenaam zijn wanneer je weet hoe je dat nu precies moet doen.  Eerst en vooral moet je er eerst eens goed over babbelen, want niet elk meisje wil gebeft worden. Sommige zijn er bang van, want voor de meeste jongere meisjes is dat iets onbekends.  (minder dan 20% van de middelbare scholieren heeft er ervaring mee)
Maar andere meisjes vinden het gewoon vies, en zoals altijd bij seks en relaties mag je haar hier niet in dwingen iets te doen wat ze niet graag heeft.

Belangrijk bij orale seks is hygiëne, zorg ervoor dat je goed bent gewassen want niemand likt graag je clit die al enkele jaren begraven ligt.  Denk eraan dat je partner misschien liever een gladgeschoren kutje heeft dan een volledig zwarte woud bij het beffen. 
Beffen kan snel voor een orgasme zorgen omdat de clitoris van de vrouw het belangrijkste punt is bij een goede befbeurt. 
Dit stimuleert de vrouw het meest van allemaal, maar hoe doe je dat nu allemaal?

Het is het leukste als je niet direct ‘ten aanval’ gaat. Begin haar gewoon te kussen en overal wat te strelen. 
Vinger de vagina eerst een klein beetje (vinger haar dus niet klaar) waardoor zij wat opgewonden wordt. Het beffen gaat iets vlotter wanneer de vrouw met opgetrokken knieën ligt terwijl jij haar beft.
Kruip zachtjes naar beneden en draai enkele keren met je tong rond haar vulva zodat alles nat genoeg is. (Vulva is de naam voor het volledig uitwendige deel van de geslachtsdelen bij de vrouw).  Je kan de schaamlippen een beetje van elkaar wegtrekken zodat haar vagina beter bereikbaar wordt voor jou. 
Wat je ook doet, zorg ervoor dat je tong niet te droog wordt.  Dit kan pijnlijk zijn voor de vrouw.  Sommigen vinden het gemakkelijker als er een handdoekje onder hun poep ligt bij het beffen, zodat niet alles nat wordt.

Hoe je vriendin nu het liefst gebeft wordt kunnen wij ook niet direct zeggen.
Er zijn bepaalde manieren die je eerst gewoon moet uitproberen. 
Likken, zuigen, direct op de clitoris of net er om heen.  Beffen kan met de volledige tong of alleen met het puntje van je tong.  De vrouw zal deze zaken steeds anders gaan ervaren. 
Probeer zeker om snel of wild te beffen, afgewisseld met zachtjes beffen.  Sommigen vinden het prettig wanneer ze snel worden gebeft over hun clitoris. Over het algemeen lijkt de bovenkant het best te doen, maar anderen hebben graag de clit te stimuleren aan de zijkant. 

Een leuk spelletje tijdens het beffen is om het alfabet te schrijven met je tong op en rond haar clitoris.  Op die manier stimuleer je niet steeds hetzelfde deel van haar vagina.  Kijk waar zij het best op reageert.

Sowieso is het beter om het int begin zachtjes aan te doen.  Een befbeurt is ook geen vluggertje.  Belangrijk is ook dat je in het begin een beetje ‘verkennend werk’ doet.  Maar eenmaal het meisje geil geworden is moet je langer beffen op de manier je bezig bent.  Wanneer je constant andere posities inneemt is de kans groot dat zij niet klaarkomt en na een tijdje ook niet graag meer gebeft wordt. 

Wanneer zij dan uiteindelijk klaarkomt kan het gebeuren dat sommige vrouwen niet graag hebben dat de clitoris nog steeds gestimuleerd wordt, druk in het algemeen op de clitoris kan dat niet prettig aanvoelen.

Recente zoekopdrachten:
Beffen | worden vrouwen graag gebeft | worden vrouwen graag gelikt | anything | waarom word ik niet graag gebeft | perfecte befbeurt | free waar word een vrouw het liefst gelikt |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -