zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Bruinen onder je bikini


Bruinen onder je bikini

De bikinizomer komt er weer aan! We hebben al enkele mooie dagen gehad. Wellicht heb je al in je bikini gelopen om te profiteren van eerste straaltjes zon en zo een mooi bruin tintje mee te pikken.

Deze zomer aan de zee of op vakantie zul je wellicht nog meer bruin kunnen worden, maar wat doe je dan onder je bikini? Ja die witte gevangenisstreepjes op je mooi gebruinde lichaam zijn niet zo sexy wanneer je een kleedje zonder bandjes aanhebt.
Bang om topless te zonnen of helemaal naakt op het strand te lopen? Niet getreurd, Kiniki heeft de oplossing.

Kiniki is een Britse firma die de lijn van Tan Through op de markt brengt. De Tan Through badmode van Kiniki bestaat uit polybuteentereftalaat.  En deze stof heeft de merkwaardige eigenschap dat er duizenden mini kleine gaatjes in zitten.  Met het blote oog zie je natuurlijk niets door je bikini, maar de zonnestralen die zorgen voor de bruining op je lichaam kunnen er wel door. Althans voor 80%, genoeg om geen witte bikinilijntjes achter te laten. Polybuteentereftalaat is wel nog steeds elatisch zoals lycra en net zoals lycra kan polybuteentereftalaat zonnecrème, chloor en zeewater verdragen.  Er zijn niet alleen bikini’s van Kiniki, de firma heeft zich ook ingezet om badpakken, wraps, tanga’s en zwembroeken voor mannen te maken.
Dit klinkt natuurlijk helemaal te gek.  Ook de prijs is niet zo gigantisch, voor een gewone bikini van Kiniki waar je gewoon kan door bruinen betaal je ongeveer 20 euro, een badpak koop je voor net geen 40.

Wanneer je op zoek bent naar een trendy bikini of badpak van Kiniki ben je er wel aan voor de moeite.  Tijgertjes en luipaardjes op je bikini zijn geen probleem. De ‘Hot Leopard Ladies Tan Trough Bikini Top ‘ lijkt ons iet of wat doenbaar, maar wij jongere meisjes hebben toch liever een trendy bikini.

Wel een opmerkelijk detail, omdat je nu ook kan bruinen op de plaatsen waar je normaal geen zon op je lichaam krijgt is het echt wel nodig je in te smeren.  Je huid is tenslotte niet gewend van zon te zien en zal sneller verbranden dan de rest van je lichaam.  Niet echt handig wanneer je je overal moet gaan insmeren met zonnecrème op het strand. 

Deze revolutionaire bikini’s veroveren alvast de markt heel erg goed, want de bikini’s verkopen als zoete broodjes.

Zie ook volgende artikels:

Lavande SWK 2008
Kledingtips
Nepartikelen
kleding verzorgen
Badmode voor de zomer
Figuurtype
Hoe draag je…
Bikini zelf maken
Ideale bikini
Chantelle collectie 2008
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.be/kiniki_bikinis_bruinen.htm | tan through nederland | mannen in badpak forum | kiniki | kiniki belgie | bikini waar je door bruint | kiniki badmode |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -