zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Lingerie met fantasie


Lingerie met fantasie

Hoe meer sexy soorten fantasielingerie die algemeen beschikbaar zijn kunnen een vrouw in een verschillende personaliteiten afschilderen die het volledige tegengestelde van haar gebruikelijke persoonlijkheid kan zijn. Deze omvatten het dragen van lederen lingerie, het naughty verpleegsterskostuum, het sexy kostuum van het schoolmeisje, en het populaire kostuum van de buikdanser, om enkelen te noemen. Toch is het dragen van fantasielingerie een manier om verschillend te zijn en het proberen van iemand anders te zijn. Een typisch stille en onderworpen vrouw van overdag kan zich ís nachts gemakkelijk veranderen in een dominante baas door zwarte leerlingerie te dragen geaccentueerd met kettingen of nagels.

De populaire Keuzes van de Lingerie met Fantasie

Een groot aantal vrouwen zou het ermee eens zijn dat het verpleegsterskostuum hun eerste keus is van fantasielingerie. De populaire ontwerpen van het verpleegsterskostuum scheiden een zeer naughty indruk af die ook zeer leuk en sexy is. Tezelfdertijd handelt het verpleegsterskostuum ook om uw partner te plagen en op te wekken.

Er zijn ook vele beschikbare kostuums van de fantasielingerie die als sexy kostuum van Halloween kunnen worden gedragen. Na Halloween, kunnen zij in de slaapkamer voor een nacht worden gedragen van fantasierol het spelen. Enkele populairdere kostuums worden ontworpen als sexy versie van een beroepsuniform zoals een politieambtenaar, brandvechter, stewardess, secretaresse, bouwarbeider, Frans meisje, en natuurlijk, de verpleegstersuitrusting. Deze kostuums komen volledig met alle toebehoren. Bijvoorbeeld, komt de uitrusting van de politieambtenaar gewoonlijk met een aanpassingshoed, kenteken, handmanchetten, en een replica van een geweer. Het kleden als een Frans meisje is een andere populaire optie van de fantasielingerie. Dit kostuum is te dragen terwijl het voorbereiden van een maaltijd of het werken rond het huis, in het bijzonder als mensen op letten. Het komt over het algemeen volledig met een zeer korte zwarte leuke rok, weinig witte schort, laag ingesneden zwarte bovenkant, en is gewoonlijk geaccentueerd met polsmanchetten, nekband, en een hoofddeksel. Deze combinatie voorziet flirtend kijken, en met de juiste hoeveelheid bescheidenheid in ontwerp, kan het gehele ding voor een zeer verleidelijke vertoning van het lichaam maken.

De fantasielingerie van de ontwerper

Met vele vrouwen die nu fantasielingerie dragen, zou het als geen verrassing dat moeten komen veel van de hoogste ontwerpers en de fabrikanten van lingerie nu betrokken zijn bij het produceren van deze sexy uitrustingen. Vandaag, kunnen de vrouwen de lingerie van de ontwerperfantasie kopen in zeer degelijke kwaliteit en bovendien betaalbaar.

Het verbeteren van Uw Leven van de Liefde

Het voordeel om fantasielingerie te gebruiken is dat het een verandering van tempo in uw liefdeleven verstrekt en is zeer bevorderlijk voor het gemoed in de slaapkamer. Er is overvloed van beschikbare keuzen, of het een skimpy kostuum of een lingerieuitrusting die van satijn of zijdematerialen wordt gemaakt is. Het is vrij gemeenschappelijk voor vrouwen om de lingerie van de satijnfantasie te kiezen aangezien deze punten over het algemeen minder duur zijn en ook zeer aangenaam om te dragen.

Als u het durft, kan de fantasielingerie een goede manier zijn om de aandacht van een kerel bij een Halloweenfeestje te pakken, of het werkt even als kruiden in uw liefdeleven. Met fantasielingerie kunt u niet alleen in een rol spelen, maar kan uw mans fantasie waar worden. Voor die speciale gelegenheden, kunnen deze lingerieuitrustingen een betere keus zijn dan uw typische lingeriepunten zoals babydolls, teddies, of korsetten.

Zie ook volgende artikels:

Onmisbare make-up
home made spa
Zomer make-up
Atletisch lichaam
Het beste van Dior
De 5-minuten manicure
cellulite
Bugdet mascara
Witte tanden
Beautyzonden
Recente zoekopdrachten:
onderworpen vrouw | lingerie persoonlijkheid | vrouw volledig onderworpen | belgie lingerie | ledere lingerie | sexy fantasie | een sexy outfit kopen forum |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -