zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Masturberen

 

Het wat/waar en hoe van masturberen.

Masturberen is iets wat tegenwoordig vrij vaak voorkomt, bij jongens en bij meisjes. Dit komt doordat we ook meer ‘middelen’ hebben om het te doen, maar ook omdat we meer en meer in deze maatschappij komen. Vooral door een steeds groter wordende bron van seksfilms en seksboekjes. Steeds meer willen we proberen, en het is gemakkelijker om het eerst eens ‘met jezelf’ te proberen, dan met iemand anders, wat heel normaal is. Maar hoe moet je dit nu doen? En waar? En vooral, waar en wanneer NIET.

Bij jongens.
Jongens houden dit graag voor zichzelf, ze gaan dus niet openlijk vertellen dat ze ‘weer’ eens gemasturbeerd hebben. Meestal gebeurt dit op de kamer als ze alleen zijn, of voor te tv met een pornofilm of gewoon met 1 of ander seksboekje dat ze stiekem verstoppen. Het gebeurt heel simpel in het begin, eerste keer masturberen is heel gewoon met de hand op de penis, met een op en neerwaartse beweging tot het zaad eruit komt.
Maar soms begint dit na een tijd te vervelen, en zoeken ze andere bronnen waar ze de penis in kunnen stoppen. Soms een plastic pop/ een knuffel. Wat heel normaal is in de pubertijd, wanneer de jongens met alles beginnen te experimenteren. Ik zou wel aanraden om hier geen gewoonte van te maken, want jongens, van een gewoonte geraak je moeilijk af. En dit is nu eenmaal iets wat je niet te lang doet.

Bij meisjes.
Meisjes houden dit net zoals jongens graag voor zichzelf, dus vraag er niet achter! Dit gebeurt meestal wanneer ze eens alleen zijn, in bet liggen, niemand thuis is. Ze houden het zoveel mogelijk voor zichzelf. Meisjes gaan minder als jongens op zoek naar eventuele fantasietjes van jongens, dus je ziet ze zelden achter een scherm zichzelf vingeren.
De eerste keer dat ze dit doen simpel met zichzelf vingeren: voorzichtig haar vinger in de vagina stoppen met een in- en uitwaartse beweging tot ze er genoeg van hebben. Soms komen ze hier van klaar, maar meestal komen hier geen ‘geluiden’ bij.
Maar vaker als bij jongens begint dit snel te vervelen, en gaan ze opzoek naar andere methoden. Ze gaan bijvoorbeeld opzoek naar een dildo(penis vormig speeltje)/vibrator (een penis vormig speeltje dat trilt) . Waarvan ze meestal wel klaarkomen. Een vibrator kan je zelfs laten vibreren op de beat van een liedje met behulp van de welgekende i-pod. Toch raad ik aan om ook hier geen gewoonte van te maken, omwille van dezelfde reden als bij de jongens.

Waar wel en niet.
Jongens en meisjes masturberen zichzelf het best wanneer ze alleen zijn. En dus niet voor iemand zijn neus, of in de buurt van andere. En ook niet op openbare plaatsen waar meestal een camera staat. Meisjes walgen meestal van jongens die zichzelf staan te masturberen, vandaar dat dit best geen gewoonte wordt. Jongens walgen soms van meisjes die zichzelf masturberen, maar toch vinden zij het vaak vervelend te weten dat zijn vriendin zich masturbeert, want dit geeft dan ook weer het gevoel dat zij geen genoegen heeft met hem. (dit is vooral op latere leeftijd en niet in de pubertijd.) Maak ook nooit filmpjes van jezelf als je je aan het masturberen bent, want deze komen vaak sneller dan je denkt in de verkeerde handen. Waardoor je wel eens vernederd kan worden voor een grote menigte. Ondanks iedereen, of toch bijna iedereen dit wel eens doet/heeft gedaan, lacht toch iedereen er nog mee, te horen dat iemand anders dit doet. Een slechte gewoonte, vind ik, maar dit is nu eenmaal deze maatschappij, het word nog niet direct aanvaard, ondanks het dagelijks wel ergens voorkomt.


Recente zoekopdrachten:
ze staat te masturberen | eerste keer masturberen | eerste keer masturbatie | hoe moet ik mastruberen | wanneer masturberen | hoe moet je mastruberen | mastrubatie bij meisjes |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -