zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Nude Look


Nude Look

   

 

Ontharen is een must in beautyland. Zeker in de zomer is het een ďgeliefde bezigheid omdat armen en benen minder bedekt zijn. Ook wanneer we ons bikinietje uit de kast halen is het nodig dat we onze bikinilijn onder handen nemen, niemand wil toch dat er op het strand daaronder haartjes tevoorschijn komen.

 

Beperk jij je tot oksels, benen en bikinilijn? Of zet je een stap verder en ga je voor ďtotal nudeĒ. Hier kiezen de dames ervoor om al het schaamhaar te verwijderen.

 

Ontharen van al deze verschillende lichaamsdelen gebeurt om allerlei redenen:

-         hygiŽnische of

-         praktische redenen,

-         levenswijze,

-         cosmetisch storend

 

De total nude look vinden de meeste vrouwen makkelijk, je kunt met een gerust hart wat dan ook voor bikinibroekje aan. Het is steeds hygiŽnisch want de schaamhaartjes kunnen nog altijd transpiratievocht vasthouden, zonder haartjes heb je daar geen last van en je ruikt altijd even fris. Anderen vinden het dan ook weer gewoon sexy. Ze voelen zich schoon, mooi en verleidelijk, het schaamhaar helemaal wegscheren geeft eveneens een gevoel van terug jong te zijn: glad en haarloos.

 

Het scheren van de schaamharen is niet altijd een even groot succes omdat er naderhand jeuk kan ontstaan. Door het veelvuldig scheren worden de haren steeds stugger en dikker. Door transpiratie en de stoppels gaat de gevoelige huid ontsteken en ontstaan er puistjes en bultjes. Daarbij komt ook nog dat je niet steeds die lichaamsdelen kunt bereiken die je graag glad zou hebben. Om die redenen roepen velen de hulp in van professionele schoonheidsspecialistes voor de behandeling van dit intieme plekje.

 

De meest gebruikte methode om de haartjes te verwijderen is harsen, deze manier is uiteraard iets vervelender dan scheren, maar de resultaten zijn dan ook veel duurzamer. Door het hele harsen wordt het hele haar met wortel verwijderd. Op die manier blijven de haren langer weg en als ze na een aantal weken terugkomen voelen ze niet aan als stoppels.

 

Het harsen van de schaamharen vergt soms de nodige lenigheid, is sommige spaís aan de andere kant van de oceaan zou de patiŽnt een kwartier lang met de knieŽn op de schouders moeten blijven liggen. Op die manier kan dan ook werkelijk alles, maar dan ook alles weggehaald worden. Nog een variant op deze positie is de kruippositie: hierbij is het de bedoeling dat je handen en knieŽn gaat zitten. Dit is natuurlijk om roze wangen van te krijgen, maar wie mooi wil zijnÖ

 

Wie daar beneden iets meer fantasie wil kan natuurlijk ook opteren om het haar te scheren in de vorm van de naam van de partner of heb je misschien liever een driehoekje of een gewoon vierhoekje? Wie het daar beneden dan nog iets romantischer wil kan natuurlijk opteren voor een hartje.

Zie ook volgende artikels:

Onmisbare make-up
home made spa
Zomer make-up
Atletisch lichaam
Het beste van Dior
De 5-minuten manicure
cellulite
Bugdet mascara
Witte tanden
Beautyzonden
Recente zoekopdrachten:
schaamhaarnude | naked schaamhaar | totaal geschoren | geschoren strand | nude vinden | geschoren op het strand | geschoren nude |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -