zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

wat is een parenclub en wat gebeurt er?

Wat is een parenclub? wat gebeurt er daar? 

Heb je al eens gedacht of een parenclub iets voor jou zou zijn? Hieronder vind je meer informatie over het hoe en wat van een parenclub. 
Eigenlijk is de naam parenclub niet echt heel goed gekozen, je kan namelijk perfect alleen binnen als alleenstaande man of alleenstaande vrouw. Meestal komen er uiteraard wel koppels. Er zijn ook wel clubs waarbij enkel toegang wordt verleend wanneer je als koppel aankomt.  Een koppel wordt dan aanzien als man en vrouw, maar hé, wie belet je om een wild vreemd iemand mee te nemen?
Parenclubs zijn over het algemeen in het weekend drukst bezocht. Dan worden er ook dikwijls thema-avonden gegeven.

 

Gezlligheid en erotiek troef!
Om een parenclub binnen te gaan moet je natuurlijk wel 18 jaar (of bij sommige 21) zijn.  Bij twijfel zal altijd je identiteitskaart gecontroleerd worden.  Wat eigenlijk maar logisch is.  Een parenclub of een seksclub is per slot van rekening niet iets voor minderjarigen.  De toegang varieert tussen de 25 en de 100 € per koppel.  Veel hangt af van hoeveel consumaties er zijn en of er al dan niet eten is inbegrepen.  Als alleenstaande man betaal je meestal meer dan als koppel of als alleenstaande vrouw.
Een parenclub is eigenlijk een soort van discotheek waar je gezellig kan uitgaan, drinken en nieuwe mensen kan leren kennen.  Over het algemeen is het begin van de avond in een parenclub in gewone kledij, maar naarmate de avond vordert verwacht men meestal dat je in lingerie gaat lopen. Wees gerust, het is in het begin misschien wat vreemd, maar eenmaal bijna iedereen in lingerie loopt zal je zelf ook sneller geneigd zijn om dat ook te doen.

 

De sfeer is over het algemeen losser dan in discotheken, meer relaxed.  Iedereen loopt er bij zoals hij of zij is, daarom verdwijnen de meeste complexen waardoor het gezelliger vertoeven is.
Naarmate de avond vordert komt er een steeds lossere sfeer die ook meer en meer intiem is.  Uiteraard ben je niet verplicht om seks te hebben, je kan ook heel de avond verleidelijk met elkaar spelen.  Een eindeloos voorspel zou je het kunnen noemen. Vele bezoekers gaan na verloop van tijd in kamers of in grote matrassen die beschikbaar zijn voor iedereen. Sommige parenclubs hebben spiegelkamers of andere leuke zaken die het erotiekgehalte alleen maar doen stijgen.  Sauna’s, dompelbaden of zwembaden zijn ook veelal aanwezig. 
Om de sfeer erin te brengen worden er vrijwel altijd seksfilms of pornofilms getoond op diverse tv’s die er staan. 

In een parenclub doet men ook dikwijls aan partnerruil. Als je als nieuw koppel nog niet echt de zin voelt om aan partnerruil te doen kan je dat op een zachte manier laten merken wanneer anderen interesse krijgen in jullie.  Doordat de sfeer zo los is in een parenclub zal men je snel ook weer met rust laten.  Er zijn vrijwel nooit incidenten met bezoekers die te opdringerig worden.  Als je dan plots toch genoeg zin hebt gekregen zijn er condooms te krijgen.  In vele zaken zijn die gewoon gratis of moet je ze maar vragen aan de bar.  Veilig vrijen blijft uiteraard altijd wel aangeraden.

Misschien wordt de seksclub of de parenclub wel jouw favoriete avondje uit. Probeer het even, je bent tot niets verplicht, maar wie niet waagt, …. Blijft maagd.

Recente zoekopdrachten:
sex in de paren club film | %63%6F%70%70%65%6C%73 %73%65%78%63%6C%75%62 | sexclub voor koppels | vrijen in de parenclub | parenclubs enkel koppels | vrijen parenclub | Avond in parenclub |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -