zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Partnerruil of swingen

Partnerruil schrikt velen af. Wij zijn hier natuurlijk niet om je een idee op te dringen, je maakt voor jezelf uit als je partnerruil leuk vind of niet.  Partnerruil wordt ook wel eens swingen genoemd. De personen die dan meedoen aan zo’n partnerruil worden swingers genoemd.  Partnerruil gebeurd meestal in parenclubs of op swingfeesten.  Wanneer meerdere koppels tegelijk bezig zijn spreekt men niet van partnerruil maar van groepseks.

 

Soms kan het gebeuren dat je na lange tijd in een vaste relatie iets begint te missen, dan kan swingen misschien wel eens de boodschap zijn.  Fans van swingen vinden het alvast de ideale combinatie want over het algemeen heerst er bij het swingen een relaxte mood.  Er is weinig tot geen jaloezie bij een partnerruil.  Waarom zou het ook, wanneer jij je opperste genot beleeft met de man van de andere, komt jouw man klaar bij je vriendin.

Swingen kan dus gezien worden als een heel sociaal gebeuren. Niets moet alles mag, de grenzen die bepaal je zelf. Partnerruil is een vorm van recreatieve sex tussen koppels die hetzelfde idee hebben over swingen of partnerruil.  Door het swingen vormt er meestal een bevriende relatie tussen de koppels onderling.  Partnerruil wordt niet aanzien als vreemdgaan, aangezien jullie beide het op hetzelfde moment doen en het dan ook weten van elkaar. 

Personen die aan partnerruil doen moeten niet perse als raar of marginaal aanzien worden, in tegendeel: de meeste swingers hebben een heel goede relatie met hun partner en zijn emotioneel volwassen te noemen.  Swingers zijn positivisten die met een vlotte tred door het leven huppelen. 

Anderen zeggen dan weer dat partnerruil bevredigend werkt op korte periode, maar wanneer je dit veelvuldig zou blijven doen de kans bestaat om seks in je eigen relatie niet zo spannend meer vindt of je er ongelukkig bij gaat voelen.  Er zijn al veel gevallen bekend waar de vrouw eigenlijk niet 100% staat achter het idee van partnerruil, maar dat uiteindelijk toch maar doet om de man te plezieren.  Dit loopt meestal niet goed af na verloop van tijd.  Seks en relaties blijven meestal maar duren wanneer het voor beide een bevredigend gevoel geeft.  Wanneer de een iets mist en daardoor vaker aan partnerruil gaat doen is dit een indicatie voor hakkelende relaties.  Partnerruil kan dus eigenlijk best gevaarlijk zijn.

 

Mocht je het dan toch even willen proberen, stel dan best eerst de vraag of jullie beiden echt willen gaan swingen.  De een mag niet meer gaan betekenen in de relatie dan de ander.  Spreek in ieder geval af hoever je wilt gaan in partnerruil want je communicatie naar elkaar is zeer belangrijk.

Partnerruil kan een gevaar betekenen want het kan gebeuren dat je jaloers gaat worden wanneer je ziet dat je vast partner eigenlijk beter aan zijn trekken komt dan wanneer hij met jou vrijt.  Laat staan dat hij plots verliefd wordt en enkel maar seks meer wil hebben met de ander…

Partnerruil of swingen? Aan jou de keuze

Recente zoekopdrachten:
partnerruil sex koppels | sex dwarslaan | koppel dwarslaan | Is partnerruil goed voor je relatie | sex jarloeze swingersi | partnerruil echte mensen | partnerruil echte koppels |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -