zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Perfect pijpen

 

Het allerbelangrijkste bij pijpen is dat beide partners een comfortabele positie innemen. Doe je dit niet dan is de kans groot dat je oren na enkele seconden gaan zoemen omdat de bloedstroom naar de hersenen gestremd wordt of het kan ook zijn dat je een kaakkramp krijgt. Beide gevallen zijn niet bepaald prettig als je jouw geliefde aan het bevredigen bent, de stemming is verstoord en de “goesting” is vlug voorbij.
Hieronder vindt je een aantal standjes die comfortabel zijn voor beide partners:

 • Gezicht weg van de man.
  Dit is een goede positie voor beginners die nog niet zoveel ervaring hebben in het pijpen. Bij dit standje lig je naast elkaar in bed, de vrouw gaat langzaam met haar hele lichaam naar beneden over het lijf van de geliefde. Om het iets spannender te maken blijf je even plakken om rond de navel likjes en kusjes te geven. Daarna ga je verder naar beneden. Bij deze positie lig je met je rug naar het gezicht van de man, op die manier ziet hij niet wat je aan het doen bent en je kunt enigszins alleen bezig zijn met het pijpen. Het voordeel is dat hij afgeschermd je “werk” kunt doen. Het nadeel is dan wel dat de niet ziet wat je doet, de meeste mannen vinden het net opwindend om hun vrouwtje te zien pijpen.
 • Tussen de benen van de man
  Bij dit standje zit de man neer bijvoorbeeld op de rand van het heb en de vrouw knielt voor hem tussen zijn benen. Dit is niet bepaald feministisch, maar hij vindt het wel zeer opwindend dat jij dan op dat moment zogezegd zijn slaafje bent. Bij dit standje heeft de vrouw veel bewegingsvrijheid en kun je hem een ervaring laten beleven waarvan hij ondersteboven van is.
 • Staand voor de man
  Dit is een standje dat niet zo ideaal is. De man staat recht en de vrouw zit op de knieën of hurkt. Voor de man is dit standje ook niet altijd even prettig: voor de man is het minder ontspannend dan wanneer hij zit of ligt.
 • Standje 69
  Bij dit standje kan je elkaar samen oraal bevredigen. Dit is een heel intiem standje omdat je veel lichaamscontact hebt wat het des te prettiger maakt. De beste positie die je hier kan innemen is: de ene partner neemt knielend plaats boven de ander. De vrouw ligt het best bovenop, zo heeft zij voldoende bewegingsvrijheid. Het nadeel aan dit standje is dat je minder kunt genieten van het moment dat je oraal bevredigd wordt omdat je zelf ook bezig bent met je partner

Tips en technieken bij pijpen
Pijpen is meer dan alleen de penis in je mond nemen en recht-op-en-neer gaan. Het is een combinatie van het oraal bevredigen van de penis en de ballen en het bevredigen met de hand. Als je nog niet veel ervaring hebt, begin dan niet met een ingewikkelde tongtechniek, probeer om eerst de basisprincipes onder de knie te krijgen en uit te proberen, daarna kan je overgaan om je pijptechniek te verfijnen. Met de basistechniek kan je je lover ook al een hele belevenis bezorgen, het is ook belangrijk dat je kijkt wat zijn reactie is als je iets doet, of vraag hem gewoon wat hij het prettigst vindt.

 • Basistechniek
  Bij deze techniek neem je de penis met je gehele hand vast en enkel de eikel heb je in je mond. Laat de penis langs je lippen in de mond glijden en bevredig hem tegelijkertijd ook met je hand.
  Beweeg je hoofd zodanig dat je lippen steeds over de eikel glijden. Na een tijdje kan je ook je tong gebruiken, maak dan draaiende bewegingen en geef kleine likjes. Op die manier kan je als vrouw voorzichtig op zoektocht gaan naar wat je man het prettigst vindt.
 • Tongtechniek
  Hierbij gebruik je voornamelijk je tong. Het is de bedoeling dat je met je tong gaat likken vanaf de ballen en dan omhoog langs de penis tot je aan de eikel komt. Het lijkt net alsof je likt aan een ijsje of lolly en dat vindt de man bijzonder opwindend. Eenmaal je met je tong aan de eikel bent, geef je deze wat extra aandacht. Ga met je tong eerst zachtjes over de eikel en lik ook met het puntje van je tong onder of over de corona (Dit is de onderrand van de eikel, de plaats waar de schacht overgaat in de eikel). Bij deze techniek kan je ook het toompje (dit bevindt zich tussen de eikel en de schacht en fungeert als een spiertje, het is een streepje dat loopt tot op de top van de penis) bewerken. Succes gegarandeerd.
 • Corona techniek
  Hierbij neem je de penis helemaal niet diep in de mond. Het is de bedoeling dat je met strak gespannen lippen over en weer beweegt over de rand van de eikel. Deze techniek is helemaal niet zo moeilijk, maar het is niet makkelijk om de lippen strak te drukken en tegelijk te wrijven over de corona.
  Je maakt bij deze techniek korte en snelle bewegingen. De schacht kan je dan ook bewerken met je handen voor extra plezier.
 • Diepe techniek
  Ook wel deep throat genoemd. Hierbij neem je de penis heel diep in de mond tot de plaats waar jouw huig zich bevindt. Bij deze techniek komt het erop aan om niet te kokhalzen, kun je het toch niet vermijden dan moet je bewust gaan slikken.
 • Zuigtechniek
  Deze techniek kan je het best toepassen tijdens of direct na het klaarkomen. Meestal vinden de mannen het minder prettig wanneer je tijdens het pijpen gaat zuigen. Wanneer de man klaarkomt dan vindt hij het heerlijk dat jij de rest van het sperma gaat wegzuigen.
Recente zoekopdrachten:
www.zoetie.be | anything | de beste pijptechniek | instructiefilm pijpen | pijp tecniek | pijpen hoe doe je dat instructies | pijp techniek |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -