zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

sekstips 1

 

Seksualiteit is iets van alle dagen, je wordt er al mee geconfronteerd in je jonge lagere schooltijd bij de les seksuele opvoeding.Dit ligt wellicht al eventjes achter je en je denk dat ze daar op die schoolbanken je alles geleerd hebben, maar in feite zijn er nog een hele boel zaken die je niet weet over seks.
Als je voor het eerst geslachtsgemeenschap hebt zal je merken of heb je gemerkt dat dit niet zo eenvoudig is, maar na wat oefening is het makkelijker. Je moet het lichaam van jezelf en van jouw partner leren kennen en vooral ook wat jij en jouw partner het prettigst vinden. In een relatie en een vrijpartij mag alles, niets moet. Het is dan ook niet erg dat je eens een foutje maakt. Het hoeft niet allemaal perfect te zijn om samen heel erg te kunnen genieten.
In dit artikel vindt je alles wat je nog niet wist of wat je niet en wel moet doen tijdens het vrijen.

Rechtopstaand vrijen
Als je allebei even groot bent dan is het fantastisch om rechtopstaand te vrijen. Maar als je beide een verschillende lengte hebt en je wilt rechtopstaand vrijen dan is het alsof je een puzzel wil maken waarvan de helft van de stukken ontbreekt. Je mag het best proberen, maar het is echt klungelen tot je opgeeft en je beide geen zin meer hebt om nog te vrijen.
Nog een standje dat je niet moet proberen is en dat gedoemd is om te mislukken is wanneer hij rechtstaat en jij jouw benen om zijn middel heen slaat. In het water is dit een zeer leuk en opwindend standje omdat je daar gewichtloos bent, maar op het droge doe je het best niet.
Hij kan je onmogelijk zo lang de lucht in houden en dan ook nog eens denken aan klaarkomen op hetzelfde moment. Hij zal naar voor tuimelen omdat zijn onderrug het begeeft.

Het vrouwelijk orgasme
Een vrouwelijk orgasme zit ingewikkeld in elkaar. De vrouwen komen minder vlug klaar als de mannen, het is dus echt wel nodig dat je veel geduld hebt. Om een vrouw vluggen een orgasme te bezorgen is het best dat je voor de vrijpartij eerst het clitorisje van je geliefde gaat verwennen. Veel vrouwen krijgen een orgasme door enkel en alleen de clitoris te stimuleren. Dit kan je doen door erover te wrijven of te likken, vraag aan je geliefde wat ze het prettigst vindt. De meerderheid van de vrouwen komen alleen klaar via clitorale stimulatie, niet door penetratie. Ongeveer 25% of minder van de vrouwen komt klaar via vaginale stimulatie.
Niet alle vrouwen komen klaar tijdens de seks. Of ze denken dat ze niet klaarkomen, omdat hun gevoelens niet zo heftig zijn als de meestal wat overdreven beelden in films.
Er zijn veel vrouwen waarbij het uitzonderlijk lang duurt of die zelfs geen orgasme krijgen. Dit wordt pas als een probleem gezien als het hindert voor de vrouw. Seks kan bovendien ook leuk en prettig zijn zonder orgasme. Om dit probleem op te lossen kan men bijvoorbeeld vrijen met zichzelf, op die manier ontdek je wat je het meest opwindend vindt.

Je buik inhouden
Je hebt vast al vele methoden gehoord om het orgasme te versterken, maar eenmaal je zover bent en je staat op ontploffen, dan denk je niet aan deze ingewikkelde methoden. Hier heeft zoetie een eenvoudige manier die je zeker niet vergeet. Als het moment van het hoogtepunt nadert dan moet je je buikspieren intrekken. In het lichaam gebeurt veel als een vrouw klaarkomt: de bekkenbodemspieren trekken ritmisch samen en de ademhaling en de polsslag versnellen. Als je op dit moment dan nog eens je buikspieren intrekt dan ga je oppervlakkig gaan ademen, waardoor er meer spanning wordt opgebouwd en waardoor het orgasme nog heftiger wordt.
POBEREN DUS!

Perfect pijpen
Bij pijpen is het zeer belangrijk dat beide partners een comfortabele positie innemen, anders houdt je het niet lang vol en krijg je krampen en wordt de bloeddorstroom naar de hersenen afgestremd. Probeer ook niet om een of andere ingewikkelde tongtechniek te proberen, je werkt enkel jezelf in de proberen, want dit zorgt enkel voor problemen. Het is de bedoeling dat beide partners plezier beleven aan dit moment, wil je van het pijpen een uitzonderlijke belevenis maken, lees dan onze tips en trics in volgend artikel.

Orale seks voor jou
Vele vrouwen hebben niet graag dat je hen oraal gaat bevredigen, de meeste zijn bang dat de partner zal afknappen omdat het daar beneden het niet lekker ruikt of smaakt. Voor vrouwen die dit probleem hebben, wees gerust en laat hem begaan om jou te likken. De meeste mannen zijn net dol op de smaak van de vagina, omdat ze geprogrammeerd zijn om zo dicht mogelijk te komen. Ben je er toch niet zo gerust in, ga dan voor jullie vrijpartij samen in bad en maak daar meteen een voorspel van. Wat je zeker niet mag doen is deodorant gebruiken, dit smaakt absoluut niet lekker en jouw partner zal het gevoel krijgen dat hij met een wc-reiniger aan het vrijen is.

Nog meer sekstips vind je in het artikel sekstips 2 met de volgende onderwerpen:
Zijn G-plek
Extra verwennerij
Spugen of slikken
Waarom seksspeeltjes
Girls on top
Als hij te groot is
Als hij te klein is

Recente zoekopdrachten:
anything | buik intrekken bij klaarkomen | op het zelfde moment klaarkomen | orgasme vrouwen | vrouw klaarkomen | vrouwelijk orgasme | wat is het beste orgasme voor de vrouw |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -