zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Sekstips 2

 

Zijn G-plek
Dit is een tip voor diegene die niet vies zijn van het idee om met de vingers in het achterwerk van je partner te steken. Diegene die het niet erg vinden en die openstaan voor een nieuwe ervaring, lees dan vooral verder.
Velen weten wel dat meisjes een G-plek hebben, maar het is voor velen een verborgen feit dat mannen ook een G-spot hebben. Het gevoel dat vrouwen hebben als hun G-plek wordt gestimuleerd, lijkt op het gevoel dat bij mannen ontstaat als hun prostaat wordt geprikkeld.
De prostaat bevindt zich in de anus, enkele centimeters in richting naar de ballen toe. De prostaat staat ervoor gekend om het mannelijk orgasme enorm te versterken. Dit is ook de reden waarom homoseksuele mannen het zo prettig vinden om anale seks te hebben. Wil je deze plek bij jouw geliefde ook even stimuleren, dan breng je je vingers voorzichtig binnen in de anus van je geliefde. Gebruik het best ook was glijmiddel of spuug gewoon even op je vinger zodat je makkelijk “binnen” kan.

Extra verwennerij
De meeste mannen vinden het heerlijk als je hun ballen zachter in je handen neemt en ze masseert. Onder de ballen (tussen de balzak en de anus) zit er een plekje dat ook uitzonderlijk gevoelig is, als je dit plekje eerst of na het orgasme kan verwennen vinden ze dit erg lekker.
Nog een plekje dat uitzonderlijk gevoelig is: in het midden van de ballen loopt er een lijn, die leidt naar het gevoeligste plekje, het stukje huid waarmee ze aan de penis vastzitten. Wanneer je dit plekje zachtjes gaat strelen of likken, dan zal hij dit bijzonder prettig vinden.

Spugen of slikken
Dit is een onderwerp dat erg taboe is in onze samenleving, toch is het een probleem van velen onder ons. Op enkele uitzonderingen na, vinden de meeste vrouwen het een walgelijk idee om het sperma van hun partner naar binnen te werken. Het sperma zomaar uitspuwen kan, maar jouw levenspartner zal het jou kwalijk nemen dan je zijn kostbare sappen zomaar uitspuwt op de grond of in een zakdoek. Hoe zou je zelf reageren wanneer jouw vriend in een zakdoek gaat spugen nadat hij jou oraal een sidderend orgasme heeft gegeven. Hoe kun je dit nu het best subtiel oplossen?

  • Het eerste wat je kan doen is het stijfsel van je partner zo snel mogelijk doorslikken zodat je er zo weinig mogelijk van proeft.
  • Of zet een groot glas wijn naast jullie bed zodat je zo vlug mogelijk de smaak kan wegspoelen.
  • Lukt het je echt niet om het sperma door te slikken, laat hem dan klaarkomen op je gezicht of je borsten, dit zal hij even prettig vinden en zo hoef jij het niet door te slikken.

Waarom seksspeeltjes?
Met deze speeltjes ken je jezelf en je partner opnieuw leren ontdekken, je kan ermee experimenteren en het zorgt voor iets meer spanning in jullie relatie. Wees niet bang om eens iets anders uit te proberen, zorg er wel voor dat jullie er zich beide goed mee voelen en kies voor een speeltje waar je beide plezier kan aan beleven. Er zijn wel 2 zaken waar je moet op letten als je deze soort speeltjes in huis haalt: hou ze schoon en hygiënisch en vergeet ze niet te verstoppen wanneer je familie komt logeren.

Girls on top
Wanneer de vrouw bovenop de man zit kan je een verpletterend orgasme hebben. Het komt er natuurlijk op aan dat je de juiste positie inneemt. Met je knieën naast zijn heupen gaan zitten zal niet echt dit bijzonder effect van “explosie” hebben. Het is de bedoeling dat je gehurkt bovenop je lover gaat zitten, met één voet aan elke kant van zijn heupen. Zorg ervoor dat er een verticale lijn is tussen je vagina en zijn penis, je moet je recht op zijn penis laten zakken. Enkel op die manier kan zijn “knuppel” jouw G-plekje het best verwennen en jou een onvergetelijk hoogtepunt bezorgen. Deze positie kunnen de meeste vrouwen niet zo lang volhouden omdat het nogal vermoeiend is voor de dijspieren, maar eens je voelt hoe prettig het is, zal het je wel lukken om het vol te houden en je zal aangenaam verrast zijn over de sensatie die je zal beleven. Steun met je handen op zijn buik en beweeg licht op en neer, hou je rug recht, als je naar voren leunt dan verandert de hoek en dan kan zijn penis jouw genotsplekje niet meer bereiken.

Als hij te groot is
Een te grote penis is in wezen niet echt een groot probleem. De penis hoef je ten slotte ook niet volledig in de vagina te doen, als hij voor driekwart binnenzit is dat voldoende om te vrijen en om een orgasme te kunnen krijgen. Het grote geheim om het leuk en prettig te hebben met een grote penis is het gebruik van voldoende glijmiddel. Als zijn penis iets te groot is, dan is het makkelijker om te vrijen als de vrouw op hem zit, de vrouw kan dat zelf het ritme bepalen en zij kan dan ook zelf controle behouden.

Als hij te klein is
Een penis wordt in de medische wereld als normaal aanschouwd wanneer hij groter is dan 5 centimeter. Vindt je als vrouw dat dat veel te klein is en voel je niets wanneer jullie geslachtsgemeenschap hebben, heb jij het gevoel dat hij op een miertje in een tunnel lijkt, dan moet je het volgende proberen.

  • Het eerste wat je kan doen is je bekkenbodemspieren opspannen. Wil je ervoor zorgen dat zowel hij als jij meer voelen tijdens de vrijpartij, dan is het beter dat je af en toe deze spieren gaat trainen. Je kan op geregelde momenten je bekkenbodemspieren aantrekken en dan weer loslaten. Als je je getrainde spieren spant in jullie vrijpartij dan zou je hem beter voelen.
  • De tweede tip die Zoetie voor jullie heeft is: sluit je benen wanneer jouw lover zijn liefdesknuppel naar binnen werkt. Op die manier wordt de opening van de vagina nauwer en voel je hem beter wanneer hij stoot.

Heb je zelf nog tips voor een beter seksleven of heb je al vele wilde avonturen beleeft in bed, twijfel dan niet en vertel het op ons forum.

Recente zoekopdrachten:
plekje onder ballen gevoelig | plekje tussen piemel en anus | verborgen genotsplekje | gevoelig plekje onder de ballen | plekje achter bal | sekstips | plekje achter de ballen |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -