zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
FORUM SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
Zwanger
culinair
decoratie
erotiek
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Een geslaagde date met sexy lingerie


Een geslaagde date met sexy lingerie

Dit artikel gaat over vrouwen die niet exact weten welke sexy lingerie ze nodig hebben.  Nochtans zijn tips voor lingerie nuttig wanneer je gaat shoppen om jezelf stralend te presenteren.

 

Een lingerie shopping dagje kan best demoraliserend zijn als je niet direct weet welke stijl jouw flatteerd.  Als je dan uiteindelijk toch iets hebt gekozen uit die sexy lingerie, maar toch voel je je niet comfortabel op die speciale avond kan het best moeilijk zijn om je te relaxen en je te laten gaan in de romantiek.  Maar met een beetje planning en op enkele belangrijke punten te letten kan het wel gebeuren dat je direct de juiste lingerie te pakken hebt die – wie weet – wel het voorspel is van een hete date.

Het eerste belangrijke punt is om je lichaam te bekijken op dezelfde manier waarop je partner je ziet.  Ben je van plan om de erotische toer op te gaan bij kaarslicht of voor het vuur, of ben je van plan om striptease te doen tijdens de reclameblokken op tv?  Elk moment heeft zijn eigen lichtinval en kleurverschillen en hebben absoluut nood aan het juiste type lingerie.

 


Mocht je je niet echt lekker of relaxed voelen in de lingerie die je partner juist zo graag ziet, dan kan je de meest onthullend en sexy catsuits gebruiken bij gedimd licht of licht kaarslicht.  In een geparfumeerd geurtje en de flakkerende lichtinval zal je sowieso als een bom inslaan, maak je daar niet druk over!

Als je het een beetje stout wil dan vraagt de situatie om wat meer creativiteit.  Uiteraard moet er dan iets meer licht aan te pas komen.  Mannen zijn per slot van rekening het meest visueel gestimuleerd.  Hier kan je bijvoorbeeld de tv-snacks gaan presenteren in een strakke hotpants met een push-up beha en eventueel smalle hoge laarzen met scherpe hielen.  Of een baby-doll kan hem natuurlijk ook laaiend enthousiast maken over zijn stoute meisje.  Hier mag je je volledig laten gaan in de meest sexy lingerie.

Maar het belangrijkste aan heel het lingerieverhaal is wel dat je het niet extremer mag maken dan je zelf wil.  Draag je echt niet graag bepaalde lingerie, bijvoorbeeld strings, dan hoef je dat ook niet persé te doen.  Er zijn veel sexy alternatieven te vinden.

Uiteraard zal je er veel attractiever uitzien in sexy lingerie wanneer je de juiste kleuren kiest die complementeren met je huidskleur of haarkleur.  Evenveel geldt voor de maat en de stijl bij jouw lichaamsfiguur.

Zie ook volgende artikels:

Onmisbare make-up
home made spa
Zomer make-up
Atletisch lichaam
Het beste van Dior
De 5-minuten manicure
cellulite
Bugdet mascara
Witte tanden
Beautyzonden
Recente zoekopdrachten:
erotische avond | hete lingerie | lingerie kiezen | sexy avondlingerie | erotische kleding | lingerieverhaal | erotische lingerie |
Ex terugwinnen of relatie redden - Kiezen voor borstvoeding -